Aboneaza-te

Lama, solutia de urgenta?

E sambata seara si ai fost invitata la o petrecere, cu doar cateva ore in urma. Arunci o privire in dulap si-ti alegi hainele. Te-ai saturat de blugi si vrei sa poti fusta primita cadou anul trecut si pe care nu ai apucat s-o imbraci niciodata, din cauza parului de pe picioare. Te epilezi regulat, dar el creste cand si cum vrea, fara un ritm anume pe care sa-l anticipezi cu succes.

Ei bine, ce faci daca nu vrei ca lama sa fie solutia ta de urgenta, ca de fiecare data? Stii ca daca o folosesti iarasi, pana a doua zi, parul se va simti la mana, va creste mai aspru si mai des ca inainte. Cand folosesti lama, intri intr-un cerc vicios in care iti doresti apoi sa nu fi intrat. Lama nu este un compromise. Pe langa faptul ca lama face ca radacina firului de par sa fie mai viguroasa si firul mai puternic, iti compromite imaginea si da picioarelor un aspect de arici, deloc placut la ochi si atingere.

Daca esti de acord cu aceste afirmatii si ai trecut cel putin o data printr-o situatie asemanatoare, de ce nu incerci epilarea definitiva? Oricare alta metoda de epilare alternativa se claseaza pe un loc inferior acesteia. Epilarea definitiva te scapa de grija epilatului periodic. Vei putea purta orice tinuta, oricand, ceea ce pentru o femeie este absolute eliberator. Sa nu trebuiasca sa te gandesti la parul de pe picioare cand decizi sa porti o tinuta sau alta este visul oricarei femei.

Ca orice lucru facut temeinic si epilarea definitiva cere timp si rabdare. Nu te astepta ca laserul folosit pentru epilare sa tina locul baghetei magice. Parul nu dispare in proportie de 100%, dupa prima sedinta de tratament. Dar, dupa un numar suficient de sedinte efectuate conform indicatiilor medicului specialist, zona tratata poate fi “curatata” de par in proportie de pana 95%.

Printre cele mai populare si eficiente metode de epilare definitiva se numara metoda IPL (lumina intens pulsata). IPL-ul, aceasta procedura nedureroasa, minim invaziva, foloseste acelasi principiu de actiune ca si laserul. Aparatul emite un impuls luminos foarte intens, catre diferitele structuri ale pieli, in functie de problema care se vrea tratata. In cazul firelor de par, lumina intens pulsata este tansformata in caldura care distruge foliculul pilos. De retinut este ca aceasta metoda de epilare este aplicabila oricarei zone a corpului, deci niciun fir nedorit nu te va mai deranja.

Durata sedintelor si numarul lor va fi stabilita in functie de tipul de piele, culoarea acesteia, zona tratata, grosimea si densitatea firelor de par. Inaintea primei sedinte de tratament, se va face o evaluare atenta a tuturor acestor aspecte. Fiecare persoana este unica, asa ca, in fisa personala, medicul care face evaluarea va trece toate aspectele mentionate, inclusive rezultatul la testul de sensibilitate al pielii. In functie de pragul de sensibilitate, fiecare va resimtiti o mica ciupitura sau o usoara senzatie de caldura, in timpul tratamentului.

Desi epilarea cu IPL este o metoda absolute sigura pentru piele, iar sanatatea ta nu va fi pusa in pericol, trebuie sa alegi cu grija locul unde decizi sa faci aceasta procedura. Nu te lasa pe mana oricui. Verifica experienta si rezultatele celor care urmeaza sa te trateze.

Renunta la lama de ras si alege epilarea definitiva cu IPL. Te vei simti mandra de picioarele tale, in orice moment, iar evenimentele nu te vor mai lua prin surprindere.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50