Aboneaza-te

Injectiile Antirid Administrate De Catre Medici

Injecţiile cu toxină botulinică sunt folosite pentru a relaxa muschii faciali hiperactivi, de a reduce şi pentru a preveni aparitia liniilor si a ridurilor.  Acesta poate fi de asemenea folosite pentru a reduce transpiraţie excesivă a mâinilor sau picioarelor, iar acest tratament va dura de obicei 7 luni.

Ridurile sunt cauzate de pierderea elasticitatii pielii odata cu inaintarea in vârstă precum si şi de  efectele pe termen lung cauzate de contracţii musculare de la zambire, incruntare si ras.  Acestea sunt, de asemenea, agravate de deteriorarea de la soare si fumat.  Injecţiile facute in muşchi, temporar “pun la somn ridurile” pentru o perioadă de patru-sapte luni.

Scopul tratamentului este de a sparge obiceiul de a incruntare şi a reduce astfel aspectul de linii şi, de a reduce, de asemenea, dezvoltarea de linii faciale suplimentare.

Ce fel de rezultate mă pot aştepta?

După tratament va dura 2-3 zile pentru ca efectele să înceapă sa se vada atingând maximul efectului său la 7-10 zile.  Tratamentul poate dura de la 4-7 luni, cu toate acestea, cu tratament în desfăşurare, efectele pot dura mai mult.  Aceste injecţii sunt folosite pentru a minimiza aparitia liniilor si pentru ca sa nu vă faceţi griji,pentru riduri de incruntare sau ras
Aceste tratamente anti rid sunt de ajutor pentru a combate semnele de imbatranire prin netezirea pielii în acelaşi timp, creând astfel un aspect mai fin al fetei si mai  natural.

Ce să se aştepte în timpul tratamentului cu Clostridium botulinum

Substanta este injectata în muşchiul specific care urmează să fie „relaxat”.  Medicul va stabili care zone musculare ar trebui să fie tratate pentru a da rezultatul pe care doriţi să il obţineti.

Majoritatea pacienţilor nu raportează nici o durere.  Tratamentul în sine durează doar câteva minute şi foloseşte un ac foarte mic.  Unii pacienţi raporteaza foarte minore şi temporare, disconforturi la injectare.  Orice roşeaţă minora şi umflarea în apropierea locului de injectare va dispărea în mod normal, după o oră sau cam asa ceva.

Injecţiile de relaxare musculară sunt sigure şi nu se cunosc efecte adverse pe termen lung.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50