Aboneaza-te

Impachetari antiage cu struguri rosii

Bacantele ce formau cortegiul lui Dionissos si purtau pe brate ciorchini de struguri rosii, grei de soare si plini de promitatoare senzatii, erau foarte frumoase, se spune. Noi suntem siguri ca erau frumoase pentru ca strugurii contin într-adevar elixirul tineretii.

Dintr-o tona de struguri extragem 1 kg de principii activi, OPC’s sau flovonoizi, de 10000 de ori mai activi decât vitamina E, de exemplu, pentru prezervarea calitatii pielii si împotriva radicalilor liberi.

Tratamentele Luxury SPA Sensations, contin concentratii exceptionale din acesti activi cu proprietati performante si complici vigilenti ai frumusetii si sanatatii.O asociere care combina pentru o eficacitate de tratament maxima bogatia de oligo-elemente a algelor si capacitatea redutabila de a prezerva tineretea a strugurilor.

Strugurii contin vitaminele C, A, B1, B2, B5, B6, B9, E, PP, P saruri minerale, fosfor, potasiu, magneziu, fier, iod, zinc, etc. Semintele de struguri au proprietati calmante, exfoliante, antioxidante, regenerante, hranitoare si protejeaza eficace împotriva razelor UV. Extractul de struguri are o capacitate deosebita de a lupta împotriva radicalilor liberi (responsabili de 80% din îmbatrânirea prematura).

Algele sunt extrem de bogate în vitamine, amino-acizi si oligo-elemente care contin iod, extrem de active în eliminarea grasimilor. Algele sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a declansa lipoliza si pentru eficienta lor în tratamentele pentru slabit.

Efectul termic al acestei impachetari, extrem de confortabil, este dozat pentru a permite activilor o hranire remineralizanta minutioasa a pielii, o declansare a eliminarii rapide a surplusurilor de grasime (prin transformarea lor în energie necesara arderilor interne) si o protejare durabila a pielii .

Tags: ,

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50