Aboneaza-te

Gradinaritul Ne Fereste De Stres!

Vrei sa-ti descoperi hobby-uri noi? Incearca si gradinaritul!

Ce senzatie placuta incerci cand stai intr-o gradina, printre flori, mirosindu-le si admirandu-le?! Sentimentul este si mai puternic atunci cand poti face asta in propria gradina, printre plantele puse, sadite, udate si ingrijite de mana ta. Chiar daca nu locuiesti intr-o casa cu gradina, poti avea grija de flori si plante chiar si in apartament. Mica sera din balconul tau, iti trezeste un sentiment deosebit de linistitor atunci cand intrezaresti capsorul micut al unui boboc sau primele frunzulite ivite din semnintele plantate in ghiveci.

Verdele frunzelor si mirosul florilor iti iau gandurile apasatoare si le poarta departe. Efectele pe care le pot avea plantele asupra unei persoane care isi petrece mai toata ziua la un birou sunt miraculoase. De multe ori plantele ne ajuta sa stergem cu buretele grijile cotidiene, stresul si sa ne bucuram de viata.

Exista carti, reviste si site-uri care va pot indruma primii pasi in gradina. Uneltele, semintele, fertilizatorii, pamantul si ghivecele potrivite fiecarui tip de floare se gasesc in magazinele de specialitate.

Numai dupa ce incepem sa indragim plantele, le apreciem adevarata valoare si realizam cat de „lipsita de oxigen” ar fi viata noastra daca nu am avea plantele in jur.

Nu toata lumea poate adopta gradinaritul ca si hobby. Este nevoie de timp, pasiune si multa rabdare. Dar, cu siguranta, tot efortul depus da roade, iar tu te vei simti mult mai bine.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50