Aboneaza-te

Frumusetea- Ce se zvoneste ca este si ce este, de fapt

Ce este frumusetea? Eterna intrebare loveste din nou, pe la colturi, sub diverse forme trupesti si nu numai. Exista in istoria timpului, petrecut in oglinda, diverse mituri care nu elucideaza insa problema. Este foarte importanta sinceritatea brutala si sfaturile nutritionistului cand vorbesti despre frumusete, cea fizica desigur. Poate o opinie pasagera a antrenorului de fitness, pentru cele cu dare de mana, sau a paznicului de la stadion, pentru cele care adopta varianta „in natura” sunt, la fel, variante de luat in calcul. Ce iti face parul sa straluceasca, tenul sa nu aiba varsta umana, trupul silfid, picioarele lungi si neobosite? Pe scurt, ce face un barbat sa-si intoarca capul dupa tine, pe strada. Daca te fluiera, deja ziua incepe sa capete alt aspect, mai spre roz, departe de griul orasului grabit. In fine, sa nu cadem in extrema cealalta si sa deviem impardonabil de la subiect. Din media aflam ca daca adopti ca stil de viata capilar samponul x sau y, dintr-odata la tine la standul cu limonada se vor aduna barbatii, ca mustele la miere, deci, pe langa admiratie, faci si profit!

Crema antirid pe baza de caviar, te va aduce de oriunde te-ai afla in primaverile vietii tale, la varsta de 20 de ani, bine, poate 20 si ceva, dar nu mai mult! Farduri, rimeluri, rujuri, fonduri de ten, o intreaga gama a unei civilizatii consumeriste, menite sa stranga venituri colosale dintr-o singura nevoie: sa fii atractiva pentru partener, vecinul de bloc, colegul de munca sau, in mai putine cazuri, doar asa, pentru tine si de dragul oglinzii.

Dragi aspirante la titluri de frumusete, raspunsul la o intrebare altminteri complexa si, sa recunoastem, chinuitoare este, de fapt, foarte simplu. Frumusetea este sanatate, caci un corp sanatos are in el si o minte sanatoasa si, sa fim sinceri, radiaza. Asa ca, iesiti in parc la alergat, caci a venit primavara, mancati din cand in cand o salata, si nimic dupa 19 seara, beti apa, in loc de Cola sau Pepsi, zambiti mai mult, incercati sa va bucurati de fiecare zi, caci stim ce traim acum, dar nu stim ce vom trai in umatorul minut.

Exista sute de creme, prezentate de „fetele de aur” de la Hollywood, dar nicio crema, niciun parfum, nicio bijuterie, niciun silicon pus in san/buze, nicio operatie estetica, niciun fard, nu iti da sanatate, deci frumusete naturala. O viata echilibrata iti va garanta atat frumusetea de moment, cat si o varsta de aur demna, mai apoi. Asa ca, acum ca a venit primavara, sa incercam sa fim mai sanatoase, ca sa fim frumoase, intai pentru noi si cei apropiati sufletelor noastre, iar apoi pentru alti cautatori ai eternului feminin.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50