Aboneaza-te

Fotografiile Din Concediu

A venit concediul, zilele pe care le-am asteptat cu atata drag. Impachetam valizele, iar aparatul foto are un loc de cinste. Imortalizati momentele fericite ale fiecarui concediu, pentru a le pastra si rememora ulterior, ori de cate ori aveti nevoie de o gura de aer curat si relaxare.

Cu ce fotografiem?

Cu aparatul foto din dotare. Sigur, ideal ar fi sa faceti poze cu un aparat cat mai profesionist, care reuseste sa surprinda adevarate capodopere. In lipsa lui si un aparat mai simplu, corect utilizat, poate surprinde fidel momente semnificative din vacanta. Important este sa te asiguri ca nu ramai fara baterii si memorie pentru stocarea pozelor.

Ce fotografiem?

Surprindeti cel mai frumoase peisaje de fundal si emotia fiecarui moment. Fotografiati-va familia si prietenii, in ipostaze haioase si inedite, nu neaparat statice. Nu pozati numai ce se intampla in fata voastra. Fiti creative si pozati din diferite unghiuri. Copilul nu va putea sta mult timp intr-un loc sa zambeasca in poza! Cand il fotografiati, coborati-va la nivelul ochilor lui si lasati-l sa fie absorbit de joaca. Pozele vor surprinde exact starea lui de spirit, miscarea, veselia, energia si concentrarea din acel moment. Mai tarziu, va veti putea amuza de grimase lui nepretuite, in ipostaze haioase.

Cum fotografiem?

Compozitia imaginii este un lucru important. Fundalul pozelor atrage atentia. Astfel, este bine ca orizontul sa nu „taie” fata celui din poza, iar in cazul in care faceti un portret e indicat sa evitati suprapunerea capului pe crengi de copaci, sau alte elemente de felul acesta, pentru a nu crea efectul de “coarne” J.

Incercati sa nu prindeti in cadru mormane de gunoi sau pubele. Focalizati asupra subiectului pozei si asteptati pana cand imaginea se stabilizeaza si devine clara. Cand faceti o poza, ganditi-va ca ar fi singura poza din respective vacanta si incercati sa surprindeti in ea cat mai mult si cat mai fidel. Veti avea la sfarsit albumul plin de fotografii memorabile, care sa va incate ori de cate ori il deschideti.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu
  1. foarte interesante sfaturile, si in acelasi timp folositoare pentru cei interesati doar sa pastreze pentru mai tarziu cateva amintiri
    asteptam cateva fotografii din concediu 🙂

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50