Epilare Progresiv Definitiva

Epilare progresiv definitiva

 

De ce sa alegi epilarea definitiva cu laser la Clinica Slimart? 

 

Suntem prima echipa care a introdus epilarea definitiva pe piata din Romania
*
Suntem printre putinele locatii din Bucuresti si din tara, unde epilarea definitiva este realizata de catre un medic dermatolog. Asadar, noi cunoastem toate tainele epilarii definitive, iar tu te vei simti in perfecta siguranta, stiind ca esti pe mainile unui specialist cu experienta vasta in domeniu.
*
Imbunatatim in permanenta acest tip de tratament, alegand intotdeauna ultimele generatii de tehnologie dedicate epilarii definitive. In prezent utilizam laserul Magma, cu rezultate clinice dovedite inca de la primele doua sedinte.
*
Epilarea definitiva cu laser Magma ofera avantajul de a putea fi realizata in orice anotimp, chiar si pe timpul verii, deoarece nu are contraindicatii in ceea ce priveste expunerea la soare.
*
Laserul Magma a fost special proiectat pentru a indeparta in mod eficient firele de par, indiferent de tipul de piele, de la cea mai deschisa, la cea mai inchisa, din orice zona a corpului

Avantajele tratamentului de epilare definitiva cu laser:

  • Disparitia  pana la 90% a firelor de par;
  • Timpul de efectuare al tratamentului este foarte mic, in jur de  2-3 minute pt o zona mica (mustata sau axila), 10 minute pentru inghinal si maxim 30 minute pentru picioare lung;
  • Sedintele de epilare definitiva se fac o data la 3-4 saptamani;
  • Tratamentul pentru epilare definitiva cu laser nu este dureros pentru ca metoda este una complet neinvaziva. Se aplica un gel de ecografie inainte de procedura si se realizeaza minim 6 sedinte. Intretinerea se face o singura data pe an;
  • Costul tratamentului este acelasi cu cel al epilarii cu ceara pe o perioada de 2 ani, dar rezultatele sunt incomparabile.

Ce trebuie să ştii despre epilarea definitiva?

Sedintele de epilare definitiva sunt programate comform unui algoritm ce respecta fiziologia cresterii firelor de par. Cele 3 stadii ale cresterii parului sunt: anagen (de crestere activa), catagen (de stagnare) si telogen (de regresie).

Din acest motiv sunt necesare o serie de sedinte de epilare definitiva (6 – 10), programate la un interval de aproximativ o luna, pentru a surprinde toate firele de par in stadiul de creştere activa.

Ce este sistemul pentru epilare cu laser MAGMA?

Magma a fost proiectat pentru a fi cel mai performant sistem laser pentru indepartarea parului, eficient in cazul tuturor tipurilor de piele, fiind indicat pentru toate zonele corpului. Designul unic, lungimea mare a undei de penetrare si sistemul inovator de racire, permit o epilare definitiva cu obtinerea de rezultate eficiente si sigure in indepartarea parului rebel si nedorit. Utilizand echipamentul Magma, pielea nu va suferi leziuni, in urma aplicarii laserului. Suprafata tratata si porii vor nu vor avea de suferit, in timp ce foliculul pilos va fi neutralizat complet.

Cum functioneaza MAGMA?

Magma produce un impuls mic si concentrat de energie laser care actioneaza cu precizie asupra foliculului de par, distrugandu-l complet. Raza laser este directionata prin piesa de racire a aparatului, astfel incat pielea nu vine in contact direct cu impulsul fierbinte. Durata impulsului poate fi precis calculata, si astfel, efectele secundare sunt reduse la minim.

Cand pulsul de lumina este emis, unii pacienti simt o usoara senzatie de usturime sau de ciupitura. In mod normal, nu este necesara anestezia locala sau administrarea de calmante. In cazul pacientilor cu prag scazut de durere, se poate utiliza un anestezic local, mai ales pentru zonele sensibile.

Tehnologia de epilare definitiva cu Magma opreste cresterea firelor de par care sunt deja la suprafata pielii in momentul actiunii laserului. Firele de par au faze de crestere diferite astfel incat pot fi necesare tratamente suplimentare pentru a dezactiva total foliculii de par dintr-o anumita zona.

 

Cate sedinte de epilare definitiva cu laser sunt necesare?

Epilarea definitiva cu laser reuseste eliminarea permanenta a firelor de par, de pe o anumita zona, in numai 6-8 sedinte, in decurs de aproximativ 3 saptamani. In general, dupa patru pana la sase sedinte de tratament este posibil sa mai creasca cateva fire. In astfel de cazuri este nevoie de cateva sedinte anuale de epilare definitiva, pentru intretinere, in altele nu. Acest lucru va fi decis de catre medicul dermatolog care realizeaza interventia. Cresterea catorva fire de par, dupa terapia cu laser, nu reprezinta un semnal de alarma. Parul care va creste va fi mult mai fin si mai deschis la culoare, astfel incat nu va constitui o problema de ordin estetic si va putea fi eliminat ulterior prin aceeasi metoda.

 

Ce se intampla dupa epilarea definitiva cu laser?

Dupa epilarea definitiva cu laser au fost raportate doar cateva efecte secundare. Printre acestea, cea mai comuna este o usoara inrosire a zonei, uneori insotita de o mica inflamatie, insa ambele dispar in cateva ore dupa incheierea sedintei.

De foarte putine ori s-a constatat aparitia de mici basici pe suprafata tratata. Intre trei si sapte zile după tratamentul pentru epilare definitiva, este posibil sa se manifeste ceea ce ar parea o regenerare usoara a parului. Firele care vor iesi la iveala sunt un rezultat normal al tratamentului, si nu o regenerare in adevaratul sens. Intre sedintele de epilare definitiva cu laser, aceste fire nu trebuie smulse cu ceara sau cu penseta, insa este permis ca ele sa fie indepartate cu ajutorul lamei de ras.

 De ce este MAGMA cea mai buna metoda de epilare definitiva cu laser?

Aceasta tehnologie pentru epilare definitiva  se bazeaza pe emiterea unei raze cu spectru larg de lumina laser, ceea ce permite indepartarea parul din mai multi foliculi concomitent. In timp ce metodele si echipamentele mai vechi pentru epilare definitiva elimina fiecare fir de par in mod individual, intr-un proces mult mai laborios si nu mereu eficient, Magma rezolva problema parului nedorit, prin indepartarea lui de pe portiuni mai mari ale corpului, in urma unui singur impuls.

Inaintea oricarei sedinte pentru epilare definitiva, aparatul poate fi setat pentru a se potrivi fiecarei nuante de piele, iar in acest mod, dupa finalizare, nu va exista nici o pigmentare suplimentara sau diferita a zonei tratate. Un amanunt important, mai ales pentru pacienti, este si faptul ca senzatiile produse de aparatul Magma sunt incomparabil mai putin dureroase decat cele produse de utilizarea altor aparate laser.

Comparativ cu laserul alexandrit sau laserul dioda, Magma produce disconfort minim in timpul tratamentului pentru epilare definitiva si asa se explica durata mai mare a sedintelor, atunci cand se utilizeaza aceasta varianta de aparat. Cu Magma se poate realiza epilare definitiva pentru a indeparta parul de pe orice suprafata a corpului, fara anestezie prealabila sau medicatie ulterioara, care sa atenueze durerea.

 

Magma a revolutionat intreaga tehnologie de epilare definitiva cu laser si furnizeaza un tratament complet, in condiţii de maxima siguranta, cu minim de reactii adverse, eficient pentru orice tip de piele, indiferent de zona corpului.

 

Programeaza-te acum si afla  cum te poate ajuta doctorul specialist:

Înscrie-te online si te contactam noi sau contacteaza-ne chiar tu, la telefon: 0754.22.00.50

Comments

Despre Epilarea definitiva, la emisiunea “Traieste sanatos!” «
February 28, 2013

[…] costisitor pe termen lung si cu multiple alte inconveniente, care cu siguranta, iti sunt familiare. Epilarea definitiva constituie o alternativa moderna, din ce in ce mai populara si solicitata in intreaga lume, pentru […]

Add Comment