Aboneaza-te

Epilare Definitiva Laser

Epilare definitiva cu laser

Metodologia Magma a revolutionat teoria epilarii definitive! Magma este primul laser pentru eliminarea permanenta a parului nedorit de pe corp, aprobat si indicat de catre majoritatea medicilor din domeniu, la nivel mondial.

Se vorbeste din ce in ce mai mult de epilarea definitiva in detrimentul epilarii cu ceara traditionala sau de unica folosinta. De ce? Pentru ca epilarea definitiva te scuteste de nenumaratele vizite la salonul de cosmetica, de ore de chin si disconfort cauzate de smulgerea firelor de par, care mai de care mai incapatanate si mai ascunse sub piele. Oricat de temeinic ar fi facuta epilarea cu ceara, cu lama sau epilatorul, va lasa loc altor si altor fire de par care vor creste mai repede sau mai greu, ducand, intr-un final, la aceeasi imagine inestetica, a picioarelor, bratelor, fetei sau a zonelor intime invadate de par.

Epilarea definitiva se realizeaza prin diferite metode, mai mult sau mai putin eficiente, in functie de ten, de indemanarea si cunostintele celui care o executa sau, pur si simplu, in functie de performantele aparatului si a tehnologiei pa baza careia lucreaza. Din acest punct de vedere, tehnologia Magma are mai multe plusuri decat oricare alta metoda de epilare definitiva.

Ce este MAGMA?

Magma a fost proiectat pentru a fi cel mai remarcabil sistem laser pentru  indepartarea parului, eficient in cazul tuturor tipurilor de piele, de la cea mai deschisa la  culoare pana la cea mai inchisa, fiind indicat pentru toate zonele corpului. Designul unic, lungimea mare a undei de penetrare si sistemul inovator de racire, permit obtinerea de rezultate eficiente, sigure si permanente in indepartarea parului rebel si nedorit. Utilizand echipamentul Magma pielea nu va suferi leziuni, in urma aplicarii laserului. Suprafata tratata si porii vor nu vor avea de suferit, in timp ce foliculul pilos va fi  neutralizat complet.

Cum functioneaza MAGMA?

Magma produce un impuls mic si concentrat de energie laser care actioneaza cu precizie asupra foliculului de par, distrugandu-l complet. Raza laser este directionata prin piesa de racire a aparatului, astfel incat pielea nu vine in contact direct cu impulsul fierbinte. Durata impulsului poate fi precis calculata, si astfel efecte secundare, in urma tratamentului, vor fi minime. Cand pulsul de lumina este emis, unii pacienti simt o usoara senzatie de usturime sau de ciupitura. In mod normal, nu este necesara anestezia locala sau administrarea de calmante, dar pacienti cu prag scazut de durere prefera sa utilizeze un anestezic local, mai ales pentru zonele sensibile. Tratamentul Magma opreste cresterea firelor de par care sunt deja la suprafata pielii in momentul actiunii laserului. Firele de par au faze de crestere diferite si astfel, tatamente suplimentare pot fi necesare pentru a dezactiva total foliculii de par, dintr-o anumita zona.

Cate sedinte MAGMA sunt necesare?

Laserul Magama reuseste eliminarea definitiva a firelor de par, de pe o anumita zona, in numai 6-8 sedinte, in decurs de aproximativ 3 saptamani. In general, dupa patru pana la sase sedinte de tratament este posibil sa mai creasca cateva fire. In astfel de cazuri este nevoie de cateva sedinte anuale de intretinere, in altele nu. Acest lucru va fi decis de catre medicul dermatolog care face interventia. Cresterea catorva fire de par, dupa terapia cu laser, nu reprezinta un semnal de alarma. Parul care va creste va fi mult mai fin si mai deschis la culoare, astfel incat nu va constitui o problema de ordin estetic si se va putea elimina ulterior, prin aceeasi metoda.

Ce se intampla dupa tratamentul MAGMA?

In urma tratamentului Magma au fost raportate doar cateva efecte secundare. Printre acestea, cea mai comuna este o usoara inrosire a zonei, uneori insotita de o mica inflamatie, insa ambele dispar in cateva ore dupa incheierea sedintei cu laser. De foarte putine ori s-a constatat aparitia de mici basici pe suprafata tratata.

Intre trei si sapte zile după tratament este posibil sa se manifeste ceea ce ar parea o regenerare usoara a parului. Firele care vor iesi la iveala sunt un rezultat normal al tratamentului, si nu o regenerare in adevaratul sens. Intre sedintele de tratament, aceste fire nu trebuie smulse cu ceara sau cu penseta, insa este permis ca ele sa fie indepartate cu ajutorul lamei de ras.

De ce este MAGMA cea mai buna metoda laser de epilare definitiva?

Tehnologia se bazeaza pe emiterea unei raze largi de lumina laser, ceea ce permite indepartarea parul din mai multi foliculi concomitent. In timp ce metodele si echipamentele mai vechi elimina fiecare fir de par in mod individual, intr-un proces mult mai laborios si nu mereu eficient, Magma rezolva problema parului nedorit, prin indepartarea lui de pe portiuni mai mari ale corpului, in urma unui singur impuls.

Inaintea oricarui tratament, aparatul poate fi setat pentru a se potrivi fiecarei nuante de  piele, iar in acest mod, dupa finalizare, nu va exista nicio pigmentare suplimentara sau diferita a zonei tratate.

Un amanunt important, mai ales pentru pacienti, este si faptul ca senzatiile produse de aparatul Magma sunt infinit mai putin dureroase decat cele produse de utilizarea altor aparate laser. Comparativ cu laserul alexandrit sau laserul dioda, Magma produce disconfort minim in timpul tratamentului si asa se explica durata mai mare a sedintelor, atunci cand se utilizeaza aceasta varianta de aparat. In tratamentul cu Magma se poate indeparta parul de pe orice suprafata a corpului, fara anestezie prealabila sau medicamentatie ulterioara, care sa atenueze durerea.

Magma a revolutionat intreaga procedura cu laser pentru indepartarea parului si a transformat-o intr-un tratament complet, in condiţii de maxima siguranta, cu minim de reactii adverse, eficient pentru orice tip de piele, indiferent de zona corpului.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50