Aboneaza-te

Epilare definitiva IPL

Epilare Definitiva IPL – cea mai moderna, sigura si eficienta metoda pentru epilare definitiva

Tratamentul de epilare definitiva cu IPL (lumina intens pulsata) este vedeta clinicii noastre, iar eficienta sa, dovedita pe mii de clienti si cliente, a devenit notorie.

Tratamentul de epilare definitiva IPL

In epilarea definitiva IPL se folosesc multiple unde luminoase de energie, reusind astfel sa se stimuleze un numar ridicat de structuri diferite ale pielii in acelasi timp. IPL actioneaza eficient atat in distrugerea permanenta a firelor de par, cat si in tratarea problemelor de pigmentatii ale pielii, acnee, regenerarea colagenului sau tratarea leziunilor vaselor de sange. Sunt vizate in special firele de par mai inchise la culoare, din aproape orice zona a corpului, atata la femei, cat si la barbati.

Din cauza ciclurilor de crestere a firului de par, la un anumit moment numai o treime din el poate fi inlaturat. Din acest motiv, tratementul cu IPL necesita intre 4 si 6 sedinte, in functie de tonul pielii si culoarea firelor de par. Persoanele cu piele inchisa la culoare sau cu fire de par deschise vor necesita mai multe sedinte de tratament, deoarece in radacina firului de par exista mai putina melamina. Efectele sunt cel mai adesea permanente, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone. Din acest motiv, vor fi necesare sedinte de intretinere dupa tratament, la intervale mari de timp (o data sau de doua ori pe an).

Avantajele tratamentului de epilare definitiva cu IPL constau in faptul ca pot fi tratate zone extinse in aceeasi sedinta, chiar si tot corpul. Disconfortul si durerea sunt aproape inexistente, riscul aparitiei reactiilor adverse este minim, iar firele distruse dispar o mare perioada de viata!

In tabelul de mai jos veti regasi, prezentate schematic, diferentele intre metodele de epilare clasice, epilarea cu ultrasunete si epilarea definitiva IPL. Pentru lamuriri suplimentare, cititi sectiunea cu Intrebari Frecvente depre epilarea definitiva progresiv cu IPL.

Metode clasice Epilare cu IPL Epilare cu ultrasunete
Aplicabilitate Pe orice fel de zona, depinzand de produsul folosit Pe zone mari, putand si tratat chiar si intregul corp in aceeasi sedinta. Pe zone mici si greu accesibile.
Durata rezultatelor Foarte scurta. De la 1 la 7 zile Permanenta (peste 6 luni). Permanenta 0
Costul Ieftin pe termen scurt, insa scump pe termen lunga. Necesita intretinere permanenta. Mediu Mediu
Masura in care este eliminat parul Sporadica, putand ramane in urma fire rebele si inestetice Completa dupa cateva sedinte Completa dupa cateva sedinte
Nivel de durere Foarte dureros (ceara, penseta); minim (lama de ras), insa lasa urme inestetice Minim Minim
Recomandabil? Nu Da Da

In ce consta consultatia inainte de folosirea IPL?

Cat dureaza o sedinta pentru epilare definitiva?

Cat dureaza un tratament de epilare definitiva?

Cand incep sa se vada rezultatele?

Cum va arata zona dupa tratament?

Tratamentul cu IPL doare?

Ce trebuie sa fac dupa un tratament cu IPL?

Care sunt contraindicatiile procedurii?

Care sunt avantajele epilarii definitive cu IPL?

Care este diferenta intre epilare definitiva cu IPL, laser sau electroliza?

Contraindicatii pentru epilarea definitiva cu IPL

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50