Aboneaza-te

Epilare definitiva fara durere

Epilare progresiv definitiva fara durere cu Forma-tk

Ce reprezinta Forma-tk?

Forma-tk este un aparat revolutionar ce utilizeaza cinci aplicatoare distincte, combinand diferite tehnologii pentru a raspunde multiplelor nevoi din campul esteticii. Forma-tk are abilitatea de a furniza tehnologia IPL selectand diferite lungimi de unda ale spectrului luminos printr-o tehnica inovatoare. Forma-tk se bazeaza pe o tehnica non-invaziva fiind singurul aparat de pe piata care reuseste sa raspunda mai multor tipuri de tratament pentru numeroase afectiuni ale pielii, folosind tehnologii bazate pe diverse energii:

  • tehnologia bazata pe lumina intensa pulsata (IPL)
  • frecventa bipolara sau radiofrecventa
  • energie mecanica ultrasonica si masaj cu ultrasunete (R-sonic)
  • rotatie mecanica folosind particule de diamant sau diamond peeling

epilare definitiva fara durere cu Forma-tkAparatul este eficient 100% in tratarea tuturor afectiunilor estetice si dermatologice, fiind sigur, economic, dotat cu aplicatoare usor de manuit, leduri pentru indicarea nivelului de energie folosit si sistem de blocare care previne deconectarea aplicatoarelor in timpul utilizarii acestora. Aria  tratamentelor posibile cu Forma-tk este ampla: epilarea progresiv definitiva faciala si corporala, tratarea vergeturilor, acneii active si a cicatricilor superficiale post-acneice, micozei unghiei, petelor solare, leziunilor vasculare, rejuvenarea pielii, mezoterapia non-invaziva. Aparatul estetic inovativ Forma-tk se regaseste doar in clinica SlimArt!

Epilarea progresiv definitiva cu IPL prin tehnologia Forma-tk

Acest tip de epilare definitiva este complet nedureroasa si sigura. Fie ca iti doresti sa scapi permanent de parul de pe picioare, brate, abdomen, axila, inghinal, facial sau de pe intregul corp, epilarea definitiva are rezultatele cele mai eficiente si rapide!

Aplicatorul IPL de la Forma-tk se bucura de o utilizare pe o scara mult mai larga, datorita faptului ca actioneaza direct asupra radacinii firului de par. Timpul de relaxare a firului de par variaza intre 10 si 15 milisecunde, asadar orice lumina pulsata dupa aceasta durata de relaxare nu are nici un efect. Multe aparate care folosesc tehnica IPL au setat un timp de actiune mai mare de 15 milisecunde provocand insa efecte adverse pielii prin supraincalzirea acesteia. Spre deosebire de alte aparate, lumina folosita de Forma-tk, prin tehnologia IPL, actioneaza pe o durata variand intre 2 si 10 milisecunde, astfel incat actiunea aplicatorului IPL al Forma-tk este eficienta 100%. Datorita celor trei moduri de pulsare a luminii (pulsare continua, doua pulsari consecvente sau o singura pulsare de intensitate ridicata), scade nevoia de pulsare a luminii si este permisa o adaptare a aplicatorului la fiecare tip de par.

Aplicatorul IPL pentru fata se utilizeaza atat pentru indepartarea parului facial indezirabil, cat si pentru rejuvenarea faciala. Astfel, acneea activa, cicatricile post-acneice, petele solare sau petele hiperpigmentare sunt tratate cu succes. Diferenta dintre aplicatorul pentru fata si cel pentru corp rezida atat in capacitatea luminii pulsate, cat si in aria de acoperire.

Ce inseamna tehnologia IPL?

femeie epilata definitivLumina intensa pulsata este transmisa selectiv in foliculul de par si astfel sunt distruse celulele responsabile de cresterea firelor de par, foliculul devenind incapabil sa produca fire de par. Rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, cand poti pierde pana la 30% din parul nedorit! Sunt necesare intre 6 si 12 sedinte de epilare progresiv definitiva cu IPL, iar sedintele sunt programate la un interval de 5-8 saptamani.

Eficienta tratamentului de epilare progresiv definitiva fara durere cu IPL poate depinde de caracteristicile fiecarei persoane (metabolism, nivel hormonal, tipul firului de par, numar foliculi pilosi, pigmentul pielii). Rezultatele cele mai favorabile se obtin pe firul de par inchis la culoare (care are mai multa melanina si poate absorbi lumina intensa pulsata), in contrast cu tenul deschis. Pielea bronzata are melanina, constituind o problema deoarece o parte din lumina intensa pulsata va fi absorbita in piele, ceea ce va diminua eficienta tratamentului si poate cauza leziuni cutanate. In consecinta, este necesar sa eviti expunerea la soare inainte si dupa sedintele de epilare definitiva!

Sedintele de epilare cu Forma-tk sunt programate potrivit unui algoritm ce respecta fiziologia cresterii firelor de par. Cele 3 stadii ale cresterii firelor de par sunt: cel anagen (de crestere activa), catagen (de stagnare) si telogen (de regresie). Tratamentul de epilare cu IPL trebuie realizat in faza de crestere activa a firului de par, caldura produsa fiind condusa de catre fir direct la celulele germinative ale folicului pilos – de aceea sunt necesare o serie de sedinte, programate la un interval de 5-8 saptamani, pentru a surprinde toate firele de par in stadiul anagen.

Acest tratament ofera rezultate foarte bune, dar sunt unele cazuri in care nu pot fi oferite garantii. Medicina si chirurgia nefiind stiinte exacte nu putem garanta aceleasi rezultate pentru toate persoanele. Dupa tratament, parul nou crescut este subtire si slab.

Contraindicatii pentru epilarea fara durere cu Forma-tk

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50