Aboneaza-te

Despre „Terapia Vampir”, la emisiunea medicala „Traieste sanatos”

Astazi, de la ora 15:30, va invitam sa ne urmariti la emisiunea “Traieste sanatos”, cu Simona Dragomir, pe Antena 2. Dr. Cosmina Popescu, medic dermatolog, in cadrul clinicii de estetica medicala SlimArt, vorbeste despre tratamentul “Vampir” cu plasma proprie bogata in plachete (Platelet Rich Plasma), pentru reintinerirea pielii si stoparea alopeciei – caderea parului!

Tratamentul cu plasma autologa bogata in plachete este cel mai modern tratament pentru regenerarea si reintinerirea pielii prin mecanisme proprii. Ridurile nedorite, aspectul tern al tenului din cauza circulatiei sangvine deficitare, textura pielii mai putin neteda si conturul fetei “cazut” din cauza scaderii productiei de colagen si a fermitatii muschilor, pot fi corectate cu ajutorul „Terapiei Dracula”.

„Terapia Vampir” se adreseaza pacientilor care isi doresc imbunatatirea conditiei pielii, dar nu vor sa apeleze la injectarea cu o substanta chimica sau artificiala, folosind propriile resurse de regenerare ale pielii, fara risc de alergii.

Cercetarile au demonstrat ca tratamentul cu plasma bogata in plachete stopeaza caderea parului si stimuleaza cresterea parului, prin imbunatatirea vascularizarii foliculilor pilosi, stimularea productiei de celule noi sanatoase, cresterea stadiului anagen (de crestere activa a parului) si incetinirea degradarii celulare.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50