Despre noi

Despre Clinica SlimArt si munca noastra de peste 10 ani

La Clinica SlimArt, frumusetea se imbina armonios cu stiinta, iar tehnologia avansata cu ambientul primitor. Rezultatul?  Cele mai bune tratamente de estetica medicala si dermatologice, concepute astfel incat pacientul sa fie in prim plan.  SlimArt va pune la dispozitie o gama larga de tratamente de infrumusetare faciala si corporala, de la machiaj permanent, la epilare definitiva, masaj, tratarea diverselor afectiuni de piele, reintinerire, slabire si tonificarea corpului. Echipa noastra de specialisti este compusa din medici dermatologi si plasticieni, precum si din specialisti cosmeticieni.

Reusitele noastre se traduc in servicii de calitate oferite clientilor nostri:

 

Suntem alaturi de pacintii nostri de mai bine de 11 ani
*
Oferim un tratament de epilare definitiva de inalta calitate datorita laserului Magma, unul dintre cele mai performante aparaturi din lume si una dintre piesele de rezistenta a clinicii Slimart
*
Suntem singura clinica din Bucuresti unde poti opta pentru una dintre cele mai bune 5 tehnologii din lume, bazate pe radiofrecventa – Fractora, ce ofera rezultate pentru o gama larga de probleme ale pielii; exista numai doua locuri in Romania unde este disponibil acest tratament, iar unul dintre acestea este Clinica Slimart
*
Suntem singura clinica din Bucuresti unde vei gasi cele mai moderne metode de liposuctie si remodelare faciala – BodyTite si FaceTite sunt cele mai recente inovatii in medicina estetica, devenite cele mai populare proceduri in clinici de top din Statele Unite ale Americii, Canada, Germania si multe alte tari.
*
Departamentul nostru de dermatologie ofera unul dintre putinele tratamente din tara, cu adevarat eficiente in ceea ce priveste tratarea rapida a onicomicozei (ciuperca piciorului)

Ce inseamna SlimArt? Profesionalism, cea mai avansata tehnologie, atentie la detaliu si un mediu primitor si calduros. Inca nu te-ai convins? Atunci ce parere ai despre cel mai bun raport calitate-pret din Romania, tratamente personalizate si garantarea rezultatelor promise?

 

 

Ne pasa de pacientii nostri si de asigurarea unei stari de bine pe termen lung, motiv pentru care de la noi nu veti auzi ca NU SE POATE. La SlimArt, SE POATE.

 

Completeaza formularul si te vom suna in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili o programare impreuna!

You have Successfully Subscribed!