Aboneaza-te

Dermocell

dermocell expert

Dermocell este un tratament inovativ non-invaziv pentru combaterea celulitei, cu rezultate vizibile si rapide. Efecte remarcabile se inregistreaza si in ceea ce priveste eliminarea depozitelor adipoase, estomparea vergeturilor, tratarea problemelor de circulatie periferica si eliminarea toxinelor din organism.

Tratamentul se bazeaza pe principiul vacuumului, ce exercita o presiune negativa asupra zonei tratate si determina vasodilatatia microcirculatiei capilarelor, ameliorand circulatia sangvina. In plus, rolele mobile actioneaza linear si perpendicular, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie, grasimile subcutanate fiind dezintegrate. Rolele mobile exercita un masaj anticelulitic profund si sunt imbunatatite circulatia sangvina si limfatica. Retentia de apa este diminuata si sunt eliminate toxinele din organism.

Dermocell este recomandat pentru toate formele si stadiile de celulita, inclusiv gradul IV, cel mai avansat si dificil de indepartat. Un avantaj major al tratamentului Dermocell consta in reducerea presiunii asupra epidermei, prin urmare sunt eliminate riscurile de aparitie a hematoamelor, ranilor sau vanatailor.

Terapia cu Dermocell corporal

 

  • favorizeaza oxigenarea si vascularizarea tesuturilor, ceea ce determina reducerea vergeturilor albe
  • imbunatateste elasticitatea cutanata, deblocheaza foliculii sebacei si porii
  • prin pastrarea temperaturii normale a corpului, se produce o transpiratie a corpului, in felul acesta fiind eliminate toxinele
  • prin functia de drenaj limfatic se reduce celulita
  • accelereaza procesul de ardere a grasimilor

 

Terapia cu Dermocell facial

Kitul facial contine 6 capete cu terminatii eloxate pentru a trata chiar si cele mai dificile zone ale fetei, precum comisurile gurii, zona ochilor sau zona nasului.

Dermocell reda tenului luminozitatea si elasticitatea, imbunatateste microcirculatia locala si descongestioneaza tenul, stimuleaza productia de colagen si elastina pentru reintinerirea pielii. Dermocell are efect puternic antirid si de lifting facial.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50