Aboneaza-te

Dana Savuica a devenit doamna cu masca de fier la D-Paparazzi

Sursa: www.libertatea.ro
Data: 21-01-2011

Dana Savuica implineste duminica 41 de ani, astfel ca s-a pregatit asa cum se cuvine pentru petrecerea aniversara. Pentru a sterge urmele timpului si a intineri cu aproape 10 ani, Dana Savuica a apelat la un tratament minune cu o masca din aur de inspiratie egipteana.

Intreg experimentul poate fi urmarit duminica seara, de la ora 19:45, in cadrul emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D.

„Este un tratament revoluţionar, intrucat pe interiorul mastii se afla o serie de electrozi care aplicati pe fata activeaza sangele, il pune in miscare. Efectul de intinerire este garantat, astfel ca Botox-ul sau orice alte interventii ale chirurgiei estetice ies din discutie”, declara Dana Savuica.
In cadrul interviului, Dana Savuica se declara o femeie deschisa provocarilor si spune ca si-a ghidat viata dupa vorba: „Daca nu risti, nu castigi”.

O intamplare de care Dana Savuica isi aduce aminte cu placere a fost intalnirea cu Larry Hagman, care se întampla in urma cu zece ani in culisele emisiunii „Chestiunea Zilei”. „Eram invitata in emisiune impreuna cu prietena mea buna, Maria Andrei. Se întampla tocmai in preajma aparitiei pictorialului din Playboy si stateam noi în camera rezervata invitatilor si tot vorbeam de una si de alta, ca fetele… La un moment dat Maria mi-a spus ca suntem filate… Zau, de cine? Si ma uit eu mai bine si il vad pe Larry Hagman, celebrul JR, cu o camera de filmat atintita fix in sanii nostri. Era cu sotia langa el insa nu avea nicio problema”, mai declara Dana Savuica.

Intreg reportajul poate fi urmarit duminica seara, in cadrul emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50