Aboneaza-te

Cosmetica

Spre deosebire de estetica medicala, care poate corecta forma unei parti a corpului, cosmetica amelioreaza doar suprafata pielii si pune in valoare trasaturile fiecarei persoane. De aceea, expertul cosmetician nu este medic, ci urmeaza cursuri specializate in machiaj si diverse tratamente cosmetice.

Daca tratamentele estetice pot fi anevoioase si dau rezultate in timp, cosmetica ofera solutii punctuale pentru imbunatatirea aspectului fetei si a corpului. Cosmetica SlimArt iti va reda o stare de bine si te va ajuta sa arati mai radianta si mai sanatoasa.

La clinica de infrumusetare Slimart iti recomandam tratamentul adecvat tipului tau de ten, fie ca este vorba de un tratament cosmetic simplu, sau de tratament cosmetic cu produse pe baza de caviar. De asemenea poti incerca lifting facial nechirurgical, tratamentele pentru: ochi, contur facial, anticearcan, depigmentare, calmarea tenului, combaterea ridurilor.

Rezultatul?

Un ten plin de prospetime si luminozitate fara a apela la chirurgie sau la alte tehnici dureroase.


Tratamente faciale

Tratamente faciale
Toate femeile isi doresc sa aiba un ten frumos, luminos, fara riduri etc, dar putine dintre noi au privielgiul de a nu trebui sa depuna multe eforturi in acest sens… Din cauza stressului, a specificului fiecarei varste, alimentatiei dezechilibrate…
Detalii despre tratamentele faciale

Machiaj semi permanent

Machiaj semi permanent
Vara, cald… Te-ai machiat acasa inainte sa iesi, dar pana cand ai ajuns la locul de intalnire cu prietenii machiajul tau s-a sters din cauza transpiratiei. Fondul de ten nu mai este, rimelul si eyelinerul au curs. Cunosti povestea? Si noi. De aceea,…
Detalii despre machiajul semi permanent

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50