Aboneaza-te

Consiliere Online pentru Slabit si Remodelare Corporala!

[ois skin=”share”] [ois skin=”top newsletter”]

Pentru ca vara se apropie vertiginos si iti doresti sa arati intr-o forma fizica mai buna decat oricand, clinica SlimArt vine in intampinarea ta cu oferte personalizate pentru slabit si remodelare corporala! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un scurt formular, iar specialistii SlimArt vor lucra intensiv pentru a-ti oferi cele mai bune pachete de tratamente corporale combinate, conform dorintelor si nevoilor tale! Totul devine acum posibil cu un singur click!

consiliere online pentru slabire

Masaj anticelulitic, cu bambus, lomi lomi, VelaSmooth, mezoterapie corporala, impachetari la termocuverta cu alge marine sau crema termoreductoare, Dermocell…stii deja ce ti se potriveste sau par a fi concepte vagi? Specialistii SlimArt (medicul nutritionist, kinetoterapeuti si tehnicieni maseuri) te ajuta sa faci cele mai bune alegeri, pentru a-ti atinge obiectivele in timp record!

Vara aceasta, este simplu sa obtii cele mai frumoase forme, la clinica de estetica medicala SlimArt!

Completeaza campurile de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp cu ofertele tale personalizate! Daca ai o cerinta suplimentara de adaugat, asteptam cu interes feedback-ul tau!

[gravityform id=”3″ name=”Consiliere Online pentru Slabit si Remodelare Corporala” title=”false” description=”false”]

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50