Aboneaza-te

Concursul S-a Incheiat

Concursul “Cei mai frumosi pitici – concurs cu premii pentru copii si… mamici” s-a incheiat!

Multumim sponsorilor nostrii:

Editura Curtea Veche www.curteaveche.ro pentru cartile oferite

Magazinului online Coolbaby.ro www.coolbaby.ro pentru jucariile daruite

In urma voturilor publicului, piticii castigatori sunt:

Mirica Ioana – 2 ani si 10 luni

Mic Felea Deniz Andrei – 13 luni

Mamicile copiiilor castigatori vor primi cate un abonament gratuit cu 5 tratamente Bruno Vassari, la alegere dintre cele 3 tipuri de tratamente Bruno Vassari practicate la clinica SlimArt.

Castigatorii vor fi contactati, conform informatiilor furnizate de acestia in datele de la inregistrare, in vederea obtinerii premiilor.

Rezultatele concursului pot fi verificate vizitand adresa

wwww.slimart.ro/concurs/

Comentarii

comentarii

5 Comentarii
 1. Ca si in anul precedent: “sistemul de vot nu e foarte bine pus la punct. Foarte multe persoane nu imi pot vota pozele. Ca apare mesajul ca au votat deja, desi nu au facut acest lucru.” In plus votarea a-ti oprit-o la 22h45 – sunt persoane care au votat, dar voturile nu s-au inregistrat(6 persoane exact). Sa fie o modalitate de blocare a voturilor pentru a ascunde de fapt ca trebuie sa fie un castigator anume? As aprecia un raspuns transparent. – deci tot nu a-ti raspuns. De ce nu s-au mai inregistrat voturile, ieri seara dupa ora 22h45? Este vorba de 6 persoane care au votat!!

 2. Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru… Sa fie oare o coincidenta?

 3. Coincidenta?! Cand este vorba de 2 persoane, poate. Cand sunt mai mult de 10 in nici un caz.

 4. “sistemul de vot nu e foarte bine pus la punct. Foarte multe persoane nu imi pot vota pozele. Ca apare mesajul ca au votat deja, desi nu au facut acest lucru.” – perfect de acord…s-a intamplat acest lucru si in cazul meu
  Desi in regulament scrie foarte clar:
  “Rezultatele finale care vor desemna castigatorii sunt decise de catre votanti, in baza numarului total de voturi primite, SlimArt neavand nici o interventie!” – care numar total de voturi??? nu s-au insumat voturile pozelor aceluiasi copil, ci s-a luat in considerare doar cea mai votata poza. Faceti o simpla adunare si veti vedea care dintre copii are cele mai multe voturi luand in considerare toate pozele fiecarui copil. Altfel, ce sens are postarea mai multor poze ale aceluiasi copil. V-ati cam incurcat in stabilirea regulilor acestui concurs si rezultatul nu este deloc cel corect.

 5. Buna, ca la orice concurs de obicei apar persoane nemultumite 🙁
  Sunt mamica baietelului castigator si va pot asigura ca acest concurs nu a fost aranjat(chiar daca sistemul de votare nu e foarte bine pus la punct, am pierdut si eu voturi din cauza asta)nu am nici o legatura cu nimeni si chiar e primul concurs pe care il castigam, asa ca va rog nu fiti rautaciase de asta se numeste concurs unii pierd si altii castiga. Multa bafta la urmatoarele concursuri!La urma urmei fiecare copil este cel mai frumos, hai sa ne consideram toate castigatoare prin faptul ca avem acesti copii, sunt ai nostrii si ne mandrim cu ei.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50