Aboneaza-te

Clinica SlimArt te invita la ultima editie de Botox& Hyalorunic Acid party!

Daca ai intrebari legate de tratamentele minim invazive cu toxina botulinica (Botox), acid hialuronic sau mezoterapie, este ultima ocazie in care poti sa afli toate raspunsurile direct de la specialisti, sa vezi “cu ochii tai” cum se desfasoara o procedura normala si nu in ultimul rand, sa obtii reduceri substantiale la aceste tratamente!

Iti doresti sa elimini ridurile de expresie sau sa corectezi anumite imperfectiuni, dar vrei sa afli mai multe informatii intai? Exista reactii adverse sau tratamentele sunt total sigure, reprezentand, cu adevarat, elixire ale tineretii?

Botox& Hyalorunic Acid party este un eveniment special de informare despre tratamentele minim invazive cu botox si acid hialuronic, acest tip de tratamente avand ca scop corectia ridurilor de expresie, umplerea ridurilor profunde, eliminarea cearcanelor, augmentarea si remodelarea buzelor, modelarea pometilor si reconturarea ovalului fetei.

Intr-un cadru informal si festiv, vei afla raspunsul la toate intrebarile tale de la cei mai buni medici esteticieni SlimArt! Te asteptam cu demonstratii live, o multime de surprize si reduceri considerabile!

[viral-lock message=”Vrei sa participi si tu? Like sau share pentru detalii!” url=”http://www.slimart.ro/clinica-slimart-te-invita-la-ultima-editie-de-botox-hyalorunic-acid-party”]

Evenimentul are loc sambata, 16 martie, ora 13:00, la clinica SlimArt Floreasca (str. Dobrota, nr. 15). Locurile sunt limitate, asadar te rugam sa confirmi prezenta printr-un mesaj fie la numarul de telefon: 0769.604.888, adresa de e-mail: alexandra@slimart.ro sau pe contul nostru de facebook!

[/viral-lock]

In editiile precedente, jurnalista Mara Banica s-a supus mai multor tratamente estetice cu botox si acid hialuronic, pentru eliminarea ridurilor de expresie, estomparea cearcanelor, remodelarea pometilor si reconturarea ovalului fetei. Daca iti doresti sa afli cum s-a desfasurat procedura de ridicare si remodelare a pometilor, urmareste materialul video de mai jos! Sau o poti intreba chiar pe ea, in cadrul acestui ultim eveniment!


Primavara este sezonul dedicat Femeii, asadar celebram impreuna frumusetea, feminitatea si tineretea fara batranete, alaturi de un pahar de sampanie si delicatese de dieta!

Te asteptam cu drag la clinica SlimArt!

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50