Aboneaza-te

Cititoarelor noastre, Mamici de Pitici

Jucarii, baloane, surprize, jocuri, spectacole, cadouri si multe dulciuri sunt doar cateva dintre deliciile mult asteptatei zile de 1 iunie. Motiv de bucurie pentru milioane de copiii, aceasta zi aduce cele mai frumoase zambete pe chipurile sarbatoritilor. Puritatea sufletului, seninatatea ochilor si inocenta gandurilor celor mai micuti dintre noi este imposibil sa nu impresioneze si sa nu ne faca sa ne oprim din cotidian, macar pentru o zi, pentru a le da mai multa atentie si un pic mai mult din timpul nostru.

Marcam si noi acest moment si uram, in numele echipei clinicii Slimart, La Multi Ani tuturor copilasilor cititoarelor si clientelor noastre! Felicitam si mamicile si le spunem ca apreciem faptul ca, in ciuda programului ocupat si a grijilor zilnice legate de cresterea micutilor, isi fac timp si pentru ele, dorind sa-si mentina forma fizica si frumusetea. Le multumim pentru puterea de a fi si mame si femei, in fiecare zi, cu dragoste si naturalete.

Pentru ca de 1 iunie va veti rasfata piticii cu tot ce e mai bun si le veti acorda toata atentia voastra, Slimart va ofera o portie binemeritata de relaxare prin intermediul ofertelor sale speciale, la tratamentele de infrumusetare si remodelare corporala, prezentate pe site si newsletter.

Sa aveti o zi minunata alaturi de micutii vostri si clipe de neuitat de pus in albumul copilariei lor!Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50