Aboneaza-te

Cererea pentru tratamente corporale combinate a crescut cu 25 la suta

Sursa: lady4ever.ro
Data: 29-04-2010

tratament corporal„Odata cu venirea sezonului cald, din ce in ce mai multi clienti se indreapta catre clinicile de infrumusetare, iar cererea pentru tratamentele combinate – in special pentru cele anti-celulita, remodelare corporala, precum si pentru slabire intensiva – incepe sa creasca de la o luna la alta cu aproximativ 25%”, arata Simona Dumitrache, manager al clinicii de infrumusetare faciala si corporala SlimArt.
Tratamentele combinate se bazeaza in mod special pe tehnologia revolutionara Vela Smooth, care imbina cu succes 4 tehnici de actualitate: radiofrecventa, infrarosul, vacuumul pulsat si mobilizarea mecanica profunda. Pentru a beneficia insa de rezultate spectaculoase intr-un timp cat mai scurt, expertii recomanda ca, in aceeasi perioada, in paralel cu tratamentul Vela Smooth, sa se realizeze si alte proceduri cum ar fi: impachetari la termocuverta, masaj anticelulitic, electrostimulare sau tratamente anticelulitice Bruno Vassari.

Tratamentele Bruno Vassari au la baza produse precum algele marine si ceaiul verde. Asocierea acestor doua elemente cu stiinta si tehnologia moderna reprezinta „metoda-minune” pentru sanatatea intregului organism, precum si in lupta impotriva celulitei, intrucat ajuta la eliminarea grasimii si a toxinelor, cresterea tonusului muscular si a elasticitatii tesutului.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50