Aboneaza-te

Cele mai frecvente intrebari despre Terapia “Vampir” MyCells

Ce este terapia vampir?

MyCells , cunoscut ca terapia vampir, este o metoda de tratament revolutionara, bazata pe folosirea nutrientilor din propriul sange al pacientilor, pentru rejuvenarea pielii. Plasma concentrata in plachete, celule stem si factori de crestere este injectata intradermic, accelerand procesul natural de vindecare al pielii, prin formarea de colagen nou. Acest proces conduce la rejuvenarea pielii pe termen lung, cu ajutorul propriilor noastre celule.

Ceea ce diferentiaza tehnologia MyCells in raport cu alte tehnologii similare este cantitatea superioara de plachete obtinuta si separarea completa a plasmei de celulele rosii din sange, astfel incat un volum mai mare de nutrienti determina reintinerirea pielii, cu rezultate mai rapide si eficiente.

De ce este considerat un tratament revolutionar?

Tratamentul cu plasma bogata in plachete profita de mecanismul natural de vindecare al corpului, dar la o rata accelerata. Tratamentul “Dracula” nu presupune introducerea de substante straine in corp, este natural, sigur si nu are reactii adverse, componentele plasmei fiind 100% biocompatibile, in consecinta, este considerat ca alternativa “verde” in randul tratamentelor estetice de reintinerire a pielii, si in plus, cu rezultate pe termen lung!

Prin injectarea plasmei bogate in plachete, sunt eliberati factorii de crestere si proteine si de asemenea, sunt stimulate celulele stem pentru regenerarea tisulara.

Sunt rezultatele imediate oferite de terapia vampir?

Rezultatele se instaleaza dupa aproximativ 15 zile de la efectuarea tratamentului. Imediat dupa primul tratament, se creeaza efectul de “umflare” a pielii datorita ingredientelor apoase ale plasmei, insa dupa absorbtia apei de organism, acest efect dispare. Tratamentul necesita mai mult timp pentru corectarea graduala a depresiunilor pielii. Consulta medicul estetician, dupa cateva saptamani, pentru a decide daca sunt necesare mai multe tratamente MyCells.

Cate tratamente MyCells sunt necesare? Cat dureaza rezultatele tratamentelor?

Medicul estetician iti va recomanda numarul adecvat de sesiuni de tratament, precum si cantitatea necesara de MyCells la fiecare sedinta. In mod general, sunt recomandate 2-3 sedinte de tratament, cu rezultate durabile de pana la 1-2 ani.

Procedura MyCells este dureroasa?

Orice procedura injectabila este putin dureroasa. Medicul estetician iti va aplica o crema anestezica pentru minimizarea disconfortului. Plasma bogata in plachete este injectata rapid, folosind un ac foarte fin.

Care sunt reactiile imediat dupa tratament?

Este posibil ca pielea sa fie rosie sau putin umflata imediat dupa tratament, insa acestea vor disparea total in interval de cateva ore sau pana a doua zi. Machiajul poate fi folosit dupa cateva ore de la tratament, daca nu exista complicatii. Majoritatea pacientilor se simt confortabil sa isi reia activitatile normale imediat sau dupa cateva ore de la tratament.

In ce cazuri este contraindicat tratamentul MyCells?

Terapia vampir este contraindicata pentru persoanele care sufera de tulburari ale functiilor plachetelor, trombocitopenie critica, hipofibrinogenemie, instabilitate hemodinamica, sepsis, infectii acute si cornice sau afectiuni cronice ale ficatului.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50