Aboneaza-te

Cei mai frumosi pitici – concurs cu premii pentru copii si… mamici

In luna iunie, SlimArt premiaza mamicile celor mai frumosi copii, iar cei mici nu sunt deloc uitati!
Ai o prichinduta sau un prichindel cu varsta de maxim 6 ani? Daca da, trimite o poza cu copilul tau pe adresa concurs@slimart.ro si intra in concurs: vizitatorii site-ului nostru vor vota cea mai frumoasa fetita si cel mai frumos baietel! Mamica fiecarui castigator va primi un abonament gratuit cu 5 tratamente Bruno Vassari, iar cei doi copii castigatori vor fi premiati cu jucarii, dulciuri si titlul de “Cel mai frumos copil”!

Regulament:

Pentru a putea participa la concursul lunii iunie, fiecare mamica trebuie sa isi creeze un cont pe http://www.slimart.ro/. Dupa crearea contului, fiecare mamica trebuie sa aleaga cele mai frumoase poze cu copilul sau si sa le trimita pe adresa concurs@slimart.ro. Acestea vor fi postate pe site-ul nostru http://www.slimart.ro/, in galeria foto special dedicata prichindeilor.

Pentru a oferi mai multe premii atat piticilor, cat si mamicilor am creat doua sectiuni:

1. Fetite- cu varste cuprinse intre 0 si 6 anisori

2. Baietei – cu varste cuprinse intre 0 si 6 anisori

Perioada de desfasurare:

Concursul se desfasoara in perioada 05 iunie- 30 iunie, astfel:
– 05 iunie – 15 iunie – inscrierea in concurs si trimiterea fotografiilor copiilor pentru a fi postate pe website-ul www.slimart.ro
– 16 iunie – 29 iunie – votarea celei mai frumoase fetite si a celui mai frumos baietel
– 30 iunie – anuntarea castigatorilor

Inscrierea

Fiecare mamica va intra pe adresa http://www.slimart.ro/ si isi va crea un cont cu nume utilizator [UserID] si parola proprie. Dupa crearea contului, pe adresa concurs@slimart.ro, fiecare mamica va trimite cele mai frumoase poze cu copilul sau. In cazul in care sunt mai multi pitici in familie, se transmit, de asemenea, poze pentru fiecare pitic in parte. Se pot trimite maxim 5 poze pentru fiecare copil, iar fiecare poza nu trebuie sa fie mai mare de 700X700 pixeli.
Odata cu trimiterea pozelor, se ofera acordul implicit asupra publicarii acestora pe site-ul www.slimart.ro.
Calitatea imaginii este responsabilitatea emitentului. SlimArt nu va interveni sub nici o forma asupra fotografiei!

E-mail-ul care are atasat fotografia copilului trebuie sa contina urmatoarele date:
Numele si prenumele mamei
Nume de utilizator [UserID]
Numarul de telefon al mamei
Nume, prenume si varsta copil

E-mail-urile care nu contin datele enumerate mai sus,
NU POT INTRA IN CONCURS.

Desfasurarea concursului:

Pozele primite de la dvs. vor fi aprobate si postate pe website incepand cu data de 16.06.2010, ora 00.00, pe pagina- www.slimart.ro/concurs/. Pentru validare, veti primi un e-mail de confirmare.

Orice persoana interesata poate accesa pagina www.slimart.ro si poate vota prichindelul preferat.
Pentru a evita voturile incorecte si mai ales auto- votarea, de pe aceeasi adresa de IP fiecare poza poate fi votata o singura data.

Concursul va fi promovat de catre SlimArt prin mediile decise.

Numarul voturilor aferente fiecarei fotografii poate fi urmarit zilnic, in timp real, in sectiunea “Topul celor mai votate”! Rezultatele finale care vor desemna castigatorii sunt decise de catre votanti, in baza numarului total de voturi primite, SlimArt neavand nici o interventie!
Pe 29 iunie se va opri votarea, iar pe 30 iunie se vor anunta castigatorii. Concursul are 2 sectiuni: fetite si baietei, prin vot urmand a fi decis cate un singur castigator pe fiecare categorie.

Premiile concursului:
Cea mai frumoasa fetita si Cel mai frumos baietel vor fi premiati cu jucarii, dulciuri si carti.

Cei 2 pitici castigatori vor fi premiati cu carti oferite de editura Curtea Veche www.curteaveche.ro si cu jucarii daruite de magazinul online CoolBaby.ro www.coolbaby.ro

Premiile acordate vor fi adecvate varstei copiilor.

Mamicile copiiilor castigatori vor primi cate un abonament gratuit cu 5 tratamente Bruno Vassari, la alegere dintre cele 3 tipuri de tratamente Bruno Vassari practicate la clinica SlimArt.

Revendicarea premiilor:
Castigatorii concursului vor fi anuntati pe blogul site-ului www.slimart.ro, in sectiunea “Concursuri”, precum si in Newsletter, iar mamicile vor fi contactate telefonic de catre echipa SlimArt, in data de 30 iunie.

Pentru a putea beneficia de premiul mentionat, mamicile castigatoare trebuie sa se programeze telefonic la clinica SlimArt – datele de contact pot fi gasite pe site-ul www.slimart.ro. Premiul este valabil o luna de zile, timp in care mamicile castigatoare sunt asteptate la SlimArt.

De asemenea, mamele intra si in posesia premiilor prichindeilor, care vor putea fi ridicate de la sediul clinicii SlimArt.

Asteptam cu mare drag sa cunoastem castigatorii acestui an!

Comentarii

comentarii

13 Comentarii
 1. Bafta

 2. de ce nu ma pot inscie la concurs ?

 3. de ce nu ma pot inscie la concurs ?

  ca am tr mail cu poza si cu datele exacte

  • Pozele vor fi publicate in data de 15 iunie la ora 23.59

 4. ma mai pot inscrie si acum?

 5. ma mai pot insctie si acum?

  • Perioada de inscrieri a luat sfarsit pe date de 15 iunie. Ne pare rau. Poate la urmatorul concurs veti di mai vigilenta 😉

 6. din regulament reiesea ca se incheie votarea pe 29…azi este 30 si am votat niste copii….

  • Votarea s-a incheiat pe 29 iunie. Astazi publicam lista castigatorilor

 7. Ca si in anul precedent: „sistemul de vot nu e foarte bine pus la punct. Foarte multe persoane nu imi pot vota pozele. Ca apare mesajul ca au votat deja, desi nu au facut acest lucru.” In plus votarea a-ti oprit-o la 22h45 – sunt persoane care au votat, dar voturile nu s-au inregistrat(6 persoane exact). Sa fie o modalitate de blocare a voturilor pentru a ascunde de fapt ca trebuie sa fie un castigator anume? As aprecia un raspuns transparent.

  • In ceea ce priveste oprirea votarii aceasta s-a facut nu aseara la ora 24 ci astazi dimineata la ora 06
   In cealalta ordine de idei nu avem niciun interes sa sustinem un candidat sau un altul.

 8. “sistemul de vot nu e foarte bine pus la punct. Foarte multe persoane nu imi pot vota pozele. Ca apare mesajul ca au votat deja, desi nu au facut acest lucru.” – perfect de acord…s-a intamplat acest lucru si in cazul meu
  Desi in regulament scrie foarte clar:
  „Rezultatele finale care vor desemna castigatorii sunt decise de catre votanti, in baza numarului total de voturi primite, SlimArt neavand nici o interventie!” – care numar total??? nu s-au insumat voturile pozelor aceluiasi copil, ci s-a luat in consderare doar cea mai votata poza. Faceti o simpla adunare si veti vedea care dintre copii are cele mai multe voturi luand in considerare toate pozele fiecarui copil. Altfel, ce sens are postarea mai multor poze ale aceluiasi copil. V-ati cam incurcat in stabilirea regulilor acestui concurs si rezultatul nu este deloc cel corect.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50