Aboneaza-te

Ce Ti-Ai Dori Din Tolba Iepurasului?

De Sarbatori, poate mai mult ca niciodata, speram ca dorintele noastre sa vina mai aproape si sa capete forma. O astfel de Sarbatoare este cea pe care o praznuim duminica aceasta, de Paste: Invierea Domnului. Un prilej in plus pentru noi toti sa daruim dragoste si bucurii, sa multumim pentru ceea ce avem, sa ne rugam pentru ceilalti si sa speram la implinirea propriilor dorinte.

Copii, tineri sau mai putin tineri, cu totii avem un colt in care am ascuns sperante, si asteptari. Tolba Iepurasului de Paste este generoasa si incapatoare, astfel ca in ea sa-si aiba locul daruri potrivite pentru ficare.

Daca un cadou, o floare, o vorba sau, pur si simplu, prezenta cuiva drag aduce fericire si zambete nestavilite, atunci implinirea unei dorinte care stinge o durere si aduce o bucurie in schimb, care vindeca o boala, care umple un gol, care uneste destine, care naste vieti… s-ar putea numi miracol.

Am adunat aici, cateva ganduri, dorintele, sperante ale unor oameni reali, oameni de pe strada, cunostinte sau prieteni, oameni obisnuiti, cu emotii si visuri, oameni care rad, plang, iubesc, vorbesc, muncesc, studiaza, interactioneaza…..traiesc.

Iata ce-si doresc oameni ca mine, ca tine, ca cei din jurul nostru…. „sanatate”, spune Cristina 55 ani, „multe masinute” Vladut 3 ani, „role, sa ma pot plimba cu prietenii in parc” Maria 15 ani, „o vacanta, la Roma, cu sotul meu” Eliza 30 ani, „sa pictez, la malul marii” Stefan 57 ani, „un job bun” Ramona 26 ani, „mai multe intalniri cu prietenii” Mihaela 25 ani, „un loz norocos” Andrei 25 ani, „ sa ma mut mai aproape de copii” Olga 55 ani, „o pereche de pantofi superbi” Ruxandra 24 ani, „o excursie la munte cu iubitului meu” Alexandra 29 ani, „am primit deja cadoul: sotia mi-a daruit cea mai frumoasa fetita din lume” Alexandru 30 ani, „bani suficienti pentu rate” Ion 28 ani, „sa ma viziteze copiii mai des” mama 58 ani, „o promovare” Elena 37 ani, „sa-mi gasesc jumatatea” Stefan 35 ani, „o casa” Oana 29 ani, „un bebe” Iulia 33 ani, „o zi intr-un parc de distractii” Mihaela 30 ani, „sa merg la o cafea cu sora mea” Gabriela 40 ani, iar eu adaug ca mi-as dori sa am mereu ceea ce am acum….palpabile sau nu, mai mici sau mai mari, toate venite din suflet.

Tu ce ti-ai dori din tolba Iepurasului?

Comentarii

comentarii

3 Comentarii
  1. nimic din ce nu am :), adica nu vreau nimic in plus de la domnul iepure, doar sa pot pastra ce am acum, nici mai mult nici mai putin, sa nu stric echilibrul, restul il facem noi singuri

  2. Eu mi-as dori sa am bani sa-mi schimb ochelarii pe care-i port. Ma deranjeaza ca-mi lasa urme pe nas, fiind prea grei.
    Eu asta imi doresc, bine, pe lamga multe altele:).

    Paste fericit tuturor!

  3. chiar m-ai facut sa zambesc Karina, cu acest editorial… 🙂

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50