Aboneaza-te

Bronzul organic – un bronz sanatos

Se apropie vara, si incepem sa purtam rochii mai scurte, bluze care ne descopera bratele si decolteul. Un ton de bronz pe piele da mai multa stralucire aspectului general si ascunde eventuale imperfectiuni.

Efectul de bronz uniform si catifelat se poate obtine acum prin cea mai noua si mai sanatoasa metoda, bronzarea organica sau cu DHA (dihidroxiacetona). Soluţia DHA utilizata este complet naturala, sanatoasa pentru organism, obtinuta prin rafinarea sfeclei de zahar sau a trestiei de zahar.

Pentru obtinerea unei culori uniforme se parcurg mai multi pasi. Spalarea pielii inainte de aplicarea solutiei este obligatorie. Este indicat sa nu existe urme de crema, machiaj, parfum, antiperspirant sau deodorant pe piele.

Exfolierea se face cu scopul indepartarii celulelor moarte de la suprafata pielii, pentru a nu zadarnici efectul bronzului, ci dimpotriva, pentru a-l prelungi.

Solutia se aplica prin pulverizare, cu ajutorul unui pistol special. La cateva secunde dupa pulverizare, solutia se fixeaza pe piele, iar efectul final va fi vizibil abia dupa 7-8 ore.

Uscarea solutiei se va face cu un alt fel de pistol, astfel incat la final veti fi perfect uscata si nu veti avea grija patarii hainelor.

Dupa sedinta de bronzare organica se recomanda evitarea dusului pentru un interval de 7-8 ore.

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50