Aboneaza-te

Botox & Hyaluronic party la SlimArt – participa alaturi de prietene si Mara Banica

Intr-un weekend insorit de vara prematura, clinica de estetica medicala SlimArt va invita la un nou eveniment Botox & Hyaluronic Party! Va asteptam sambata, 11 mai, de la ora 13:30, la sediul SlimArt Floreasca (str. Dobrota, nr. 15), intr-un mediu informal si festiv, in compania prietenelor dvs. si ale clinicii SlimArt!

Daca aveti intrebari legate de tratamentele minim invazive cu toxina botulinica (Botox), acid hialuronic, mezoterapie sau renumita terapie “Dracula”, introdusa de clinica SlimArt, vor fi edificate de catre un medic specialist in chirurgie plastica si estetica, veti vedea cum decurge o procedura normala si veti obtine reduceri substantiale la toate aceste tratamente! Va intrebati daca exista oare reactii adverse sau tratamentele sunt total sigure si eficiente , reprezentand, cu adevarat, elixire ale tineretii?

botox_partiesBotox & Hyalorunic party este un eveniment special de informare despre tratamentele injectabile cu botox si acid hialuronic, acest tip de tratamente avand ca scop corectia ridurilor de expresie, umplerea ridurilor profunde, eliminarea cearcanelor, augmentarea si remodelarea buzelor, modelarea pometilor si reconturarea ovalului fetei sau restaurarea volumului facial.

Terapia “Dracula” de rejuvenare faciala reprezinta o abordare revolutionara, folosind celule din propriul corp, cu scopul revascularizarii pielii, stimularii productiei de colagen nou si a celulelor stem pentru regenerarea si revitalizarea pielii.

Clinica de estetica medicala SlimArt isi doreste sa popularizeze conceptul de Botox & Hyaluronic party, iar simplitatea procedurii va permite sa va bucurati de compania prietenilor sau chiar a partenerilor! Daca pana acum va petreceati timpul cu prietenele la shopping, Botox & Hyaluronic party este o experienta inedita, ce reuneste frumusetea si incantarea!

Jurnalista Mara Banica, clienta fidela SlimArt, va fi gazda evenimentului Botox & Hyaluronic party si se va supune unor noi tratamente! Va invitam sa o cunoasteti si va impartasi, in maniera proprie directa si spontana, secretele tratamentelor de infrumusetare efectuate in cadrul clinicii SlimArt!

Toate tratamentele estetice cu botox, acid hialuronic, mezoterapie si lifting “Dracula” beneficiaza de un discount de 35%!

Suplimentar, veti primi tratamentul facial WishPro, sinergia unica intre tehnologii avansate si formule cosmetice puternice, la pretul de numai 99 lei (55% discount)!

Locurile sunt limitate, asadar va rugam sa confirmati prezenta printr-un mesaj fie la numarul de telefon: 0769.604.888, adresa de e-mail:alexandra@slimart.ro sau pe contul nostru de facebook!

Frumusetea este cultivata, pretuita si inovata la clinica SlimArt! Va invitam sa celebram impreuna frumusetea si tineretea, sambata, 11 mai, de la ora 13:30, la sediul SlimArt Floreasca, cu sampanie si delicatese de dieta!

 

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50