Aboneaza-te

Body Tite – Pune capat fricii de liposuctie!

Cel mai nou dispozitiv medical de liposuctie asistata de radiofrecventa Body Tite

 

Ce este liposuctia cu BodyTite? Tratamentul de topire a straturilor nedorite de grasime prin lipoaspiratie asistata de radiofrecventa este un procedeu nou si inovativ, ce implica un dublu efect in timpul aceleiasi proceduri.

In primul rand are loc efectul de topire si aspirare a grasimii nedorite, iar apoi are loc un efect unic, ce nu se regaseste in procedurile traditionale de lipoaspiratie, netezirea pielii in timpul lipoaspiratiei.

Aparatul BodyTite imbina doua actiuni simultane, anume incalzirea si topirea celulei adipoase si extragerea ei din corp, iar in paralel netezeste tesutul dipos si pielea pentru a impiedica formarea inestetica subcutanata a denivelarilor tesutului, acesta fiind impulsionat, elasticizat si micsorat in asa fel incat sa remodeleze estetic zonele lucrate. Tratamentul se efectueaza pe portiuni mici si nu lasa cicatrici, nefiind necesara o perioada de refacere de lunga durata.

Procedura de lipoaspiratie este destinata, in special, persoanelor care au genetic o conformatie cu straturi inestetice de grasime, care sunt greu de eliminat, chiar si cu ajutorul unor diete draconice si exercitii fizice interminabile si obositoare. Aici se incadreaza grasimea de pe abdomen si flancuri, barbia dubla, bratele supraponderale sau talia.

Cum actioneaza BodyTite?

Datorita temperaturii inalte cu care acest aparat functioneaza, directionata pe portiunea unde se doreste lipoaspiratia, cu o precizie exacta, corpul este stimulat sa produca colagen nou care este responsabil cu elasticitatea si fermitatea tesuturilor.
Aceste imbunatatiri estetice, aduc celor care se lupta cu kilogramele in plus si cu excesul de grasime, remodelarea corpului mult visata si redau increderea in sine.

In intreaga lume, metoda de liposuctie a tesutului adipos cu aparatul Body Tite este denumita “ TRATAMENT IN PAUZA DE PRANZ ” datorita usurintei procedurii si a lipsei de efecte secundare, care permite intoarcerea imediata la stilul zilnic de viata.

De acum si in Romania este posibila efectuarea acestui tip de lipoaspiratie si in acelasi timp netezirea pielii in urma extragerii grasimii excedentare, cu aspiratorul de ultima generatie Body Tite.

Cat dureaza recuperarea dupa o astfel de liposuctie?

 

O prima consultatie cu medicul specialist este necesara in scopul determinarii zonelor destinate tratamentului cu Body Tite. In anumite situatii, medicul poate sa prescrie tratamentul mai multor zone cu probleme in aceeasi sedinta. Energia radiofrecventei este controlata de medicul specialist in functie de profunzimea si dimensiunea zonelor tratate. In general anestezia este locala, iar pacientul poate pleca acasa la doar cateva ore dupa tratament.
Toate tratamentele sunt realizate doar de medici chirurgi, cu o vasta experienta in domeniu.

Rezultatul final se vede in aproximativ 2 saptamani de la interventie. In interval de o luna pana la trei luni se observa micsorarea circumferintelor in mod substantial. In zonele lucrate pielea are un aspect intins, elastic si stralucitor.

Pentru mai multe detalii despre procedura sau pentru o consultatie cu medicul chirurg estetician puteti accesa site-ul www.slimart.ro sau puteti suna la numarul de telefon: 0754.22.00.50

Articol preluat de pe www.sfatulmedicului.ro

Comentarii

comentarii

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50