Aboneaza-te

Asa scapati de pistrui si acnee

Sursa: Click!
Data: 10-11-2009

Soarele poate fi un dusman nemilos pentru derma, in special pentru persoanele cu pielea sensibila. Acneea, petele rosii sau pistruii afecteaza din ce in ce mai multe persoane. S-a constatat ca acneea, desi o boala a tinerilor, apare la persoane cu vârsta din ce in ce mai inaintata.

Clinica SlimArt, din Bucuresti, ne propune un tratament pe baza de lumina, care actioneaza in profunzime atât impotriva acneei, cât si a pistruilor sau petelor rosii de pe ten.

Una dintre problemele estetice ale pielii, destul de greu de solutionat, o constituie pistruii, care apar pe fata, gât si decolteu. in ultimul timp, la fel de intâlnita este si acneea, care afecteaza in mare masura tenul.

Cel mai nou tratament impotriva acestor afectiuni il constituie tehnologia IPL, un aparat care emite lumina, penetreaza pielea si trateaza boala. “Cu ajutorul luminii se produce o incalzire a fibrelor de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca noi fibre. in acelasi timp creste fluxul de sânge si stimuleaza regenerarea celulara”, ne-a explicat Alexandra Velicu, medic al Clinicii SlimArt.

tratament acnee Procedura este simpla si nedureroasa. inainte de efectuarea fiecarei sedinte este necesara o curatare profunda a tenului. in general, sunt necesare intre 6 si 8 sedinte, pentru a obtine rezultatele dorite. “Acest tip de tratament se poate aplica pe toate tipurile de leziuni, indiferent ca este vorba de pete, leziuni inflamate sau chiar cicatrice”, ne-a mai spus Alexandra. Aparatul pe baza de lumina actioneaza si la radacina firului de par, acesta fiind folosit si in tehnicile de epilare definitiva.

Andra are 23 de ani si se confrunta cu probleme de ten. Ea a apelat la terapia bazata pe lumina pentru a scapa de petele si leziunile de pe fata. “imi doresc un ten curat. Ma confrunt de mult timp cu aceste probleme si sper sa le rezolv cu ajutorul acestui aparat. Dupa primele sedinte, rezultatele sunt destul de vizibile, de aceea astept cu nerabdare sa termin terapia”, ne-a spus tânara. Un tratament impotriva acneei sau a pistruilor costa aproximativ 150 de lei, iar o sedinta dureaza intre 3 si 5 minute.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50