Aboneaza-te

O Zi

Te trezesti devreme, te uiti la ceas, te strambi un pic pentru ca ai mai fi dormit cateva minute, te duci la baie, apa rece te face sa tresari, te machiezi si te concentrezi asupra fiecarui detaliu, apoi te imbraci, in timp ce bei cate o gura de cafea sau apa plata, arunci o ultima privire in oglinda si pleci spre serviciu.

Inghesuiala in trafic, in mijloacele de transport, te uiti din cand in cand la ceas, observi oamenii, unii parandu-ti deja cunoscuti. Incepi sa te gandesti la ce ai lasat ieri neterminat la serviciu, la ce doresti sa-ti cumperi de la magazinul alimentar din statie si, uite asa, ajungi la destinatie.

De cum intri, incep sa curga problemele. Esti anuntata ca la 10 este sedinta, ca un client important a sunat si vrea sa va intalniti, devii serioasa cand te cheama seful cu raportul la care te chinui de cateva zile. Te intorci in birou, colegii glumesc pe seama unui anumit personaj si razi impreuna cu ei. Ajungi din nou in fata calculatorului si incerci sa te concentrezi pentru conturarea speech-ului de deschidere, de saptamana viitoare.

Te surprinde un telefon, zambesti auzind o veste buna si te bucuri ca si-a adus aminte de tine si ca te-a invitat. Imediat iti amintesti si-ti suni prietena a carei zi de nastere a trecut deja, te superi un pic pe tine, stiind ca ea nu uita niciodata ziua ta, dar iti propui, ca de acum inainte, sa fii mai atenta la astfel de detalii.

Din nou, in fata calculatorului, recitesti ce ai scris, iti notezi intalnirile de maine si incerci sa mai dai niste telefoane de confirmare. Te simti multumita ca termini ce ti-ai propus pentru ziua respectiva si te pregatesti de plecare.

Vezi ca afara ploua, nu ai umbrela, te uzi si te incrunti pe masura ce ploaia ajunge din ce in ce mai aproape de pielea ta. Te relaxezi un pic, insa, la adapostul mijlocului de transport, in care calatoresti spre casa, si mai ca ai putea adormi, gandind la o baie fierbinte si la halatul calduros si pufos ce te asteapta.

Ajungi acasa. Gasesti masa pusa si un zambet cald care te intampina la usa. Uiti tot stresul de peste zi, te relaxezi, zambesti, inchizi ochii si te bucuri. Vezi un film de dragoste si te emotionezi. Cu un zambet nostalgic pe buze, te uiti la ceas si realizezi ca s-a facut deja tarziu.

Mergi la culcare, nestiind ce alte intamplari iti rezerva ziua ce va urma, dar sperand mereu ca deznodamantul ei va fi la fel de placut, ca cel din seara precedenta.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu
  1. Farmecul si frumusetea vietii consta in diversitatea clipelor traite.Fericit e cel ce reuseste sa se bucure de o ploita rece si de o baita calda,de o zi incarcata si de un zimbet dulce.Sa nu uitam sa multamim vietii pentru tot ce ne acorda.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50