Aboneaza-te

„B” Vine De La Fericire

Stres, nervi, anxietate sunt cateva dintre motivele care iti cauzeaza o stare de nemultumire generala.

Dimineata abia te trezesti, apoi alergi spre serviciu cu teama de a nu intarzia si cu dureri de stomac, pentru ca iarasi nu ai avut timp sa iei micul dejun. Ajungi la birou, iti bei cafeaua pe fuga, pentru ca seful ti-a zis in ultimul moment ca trebuie sa mergi la o sedinta. Vii de la sedinta si abia cand vrei sa te opresti din tot vacarmul care te inconjoara ti se pune in brate o lucrare „urgenta”. Iarasi s-a dus pranzul tau! Mananci abia spre finalul programului. Pana la finalul zilei de munca reusesti oricum sa iti creezi o stare de oboseala cronica, iar cand ajungi acasa constati ca te simti foarte rau.

Starea ta de spirit nu este una tocmai buna, iar problemele emotionale care iti scapa de sub control iti creeaza senzatia ca ai devenit o persoana nesociabiala, careia orice vorba ii suna a avea alte intelesuri decat cel cu care ea a fost rostita.

Asa incepe o zi de-a ta si asa se si termina. Opreste-te din fuga asta continua si gaseste cauza starilor tale, fixeaza-ti un reper si incearca sa te ancorezi.

Jocurile mentale pe care le faci in ideea de a obtine un control asupra starii de spirit nu au niciun efect, bineinteles, iar ata pentru ca situatia in care te afli a fost cauzata de o deficienta de vitamine.

Din complexul variat de vitamine si minerale care iti stau la dispozitie, vitamina B este responsabila pentru bunastarea ta mentala si sanatatea emotionala.

Vitamina B este, de fapt, o mare familie de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12), recunoscute pentru mentinerea sanatatii sistemului nervos, a pielii, parului, ochilor, producerii de energie, etc. Desi, fiecare vitamina din acest complex are rolul ei pentru organismul uman, de multe ori ele sunt luate ca si un intreg, deoarece actioneaza impreuna si se gasesc in acelasi aliment.

Vitamina B este considerata un antidepresiv natural, asigurandu-ti doza necesara pentru mentinerea unui echilibru al sistemului nervos. Simptomele cauzate de starile de anxietate, nervozitate, depresii medii pot fi inlaturate prin asimilarea unei doze adecvate de vitamina B.

Acesta miraculoasa vitamina te ajuta extrem de mult pe tine, ca femeie, care te lupti in fiecare luna cu sindromul premenstrual sau dereglari hormonale – adevarate generatoare de stari psihice proaste.

Iti poti asigura doza ta zilnica de „fericire” din alimente, precum orez, ovaz, grau, secara, carne de pui, ficat, peste, oua, legume cu frunze verzi, nuci. Le gasesti fie sub forma de suplimente alimentare, fie ca si complex de vitamine de tip B. Hraneste-ti corpul cu o doza zilnica de vitamina B, vitamina fericirii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu
  1. Bine spus! Vitamina B combinata cu magneziu chiar da rezultate. Eu iau magneziu cu B6 si parca sunt mai destinsa si rad mai mult.

Ultimele Articole

SlimArt FLOREASCA
Calea Floreasca, Nr. 91-111
Telefon: 0754.22.00.50